ODABAN PUDRA PENTRU PICIOARE

Pret vechi: 80,00 RON Reducere 6%

Pret nou: 75,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita si discount 7% pentru comenzi mai mari de 600 RON. Foloseste codul de reducere "ammauri" la plasarea comenzii.

Mirosul neplacut al picioarelor si pantofilor apare atunci cand piciorul transpira in exces si perspiratia este absorbita de sosete si pantofi. Deoarece transpiratia excesiva creeaza un mediu optim pentru dezvoltarea bacteriilor, este cel mai probabil ca in urma acestui proces sa apara acel miros caracteristic, foarte stanjenitor. Transpiratia excesiva si mirosul neplacut al picioarelor sunt cele mai comune semne ale acestei afectiuni. Persoanele care poarta pantofi slab ventilati sau care sunt din piele sintetica, ori sosete confectionate din poliester sau nylon au tendinta sa dezvolte acest miros urat.

ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi este atat de eficient incat va elimina chiar si cele mai puternice si mai persistente mirosuri urate, chiar si acelea din pantofii sport uzati si urat mirositori. ODABAN® Pudra Pentru Picioare si Pantofi va va ajuta ca picioarele si pantofii d-voastra sa ramana inodore timp de 6 luni si va tine departe mirosurile neplacute.

Ingrediente: Piatra de alaun (Potassium Alum), Talc, Oxid de Zinc, Zinc Undecylenate, Silicia, Alcool Denat, extract din frunza de Macropiper Excelsum, Ulei de Leptospermum Scoparium, Glicerina, Apa, Gluconolactona, Benzoat de Sodiu, impreuna cu o combinatie de plante medicinale traditionale din Polynezia si Noua Zeelanda precum: Kawa-Kawa, ulei de menta si alti ingredienti activi care distrug rapid germeni incluzand: Trichophyton Mentagrophytes, Micrococcus sp, Brevibacterium, Bacillus Acinetobacterium, Trichophyton mentagrophytes.0732 662 874 - Comenzi telefonice
luni - vineri 10.00 - 20.00Detalii produs


Categorie: Produse Cosmetice

Greutate produs: 0.05 kg.