Maxim roll-on antiperspirant

Pret vechi: 90,00 RON Reducere 8%

Pret nou: 82,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita si discount 7% pentru comenzi mai mari de 600 RON. Foloseste codul de reducere "ammauri" la plasarea comenzii.

Maxim Antiperspirant roll-on

Prezentare : deodorant roll-on 29,6 ml

MAXIM®, acest incredibil antiperspirant roll-on, are la baza o solutie apoasa ce contine o substanta chimica foarte puternica si foarte sigura, clorhidratul de aluminiu. MAXIM® nu contine alcool.

MAXIM® este incolor si inodor si in plus nu va fi inlaturat de apa la spalare dimineata. Astfel dimineata poti urma programul tau obisnuit de igiena. Poti folosi in continuare deodorantul tau preferat, fara nici un fel de probleme.

Maxim deodorant roll-on este cel mai vandut antiperspirant roll-on pe baza de aluminiu! Rezultate de la primele utilizari!


AVERTIZARE IMPORTANTĂ. A SE CITI CU ATENȚIE! MAXIM® poate cauza iritații ale pielii. Dacă apar asemenea iritații asociate cu utilizarea antiperspirantului MAXIM®, opriți imediat utilizarea produsului și spălați-vă sub braț cu apă rece. Evitați ca soluția să ajungă în ochi. Dacă suferiți de boli de rinichi sau dacă sunteți insărcinată, consultați medicul înaintea utilizării produsului.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE MAXIM® conține 15% clorhidrat de aluminiu. Ingrediente inactive: aminometil propanol, quanternium, apă. MAXIM® se aplică sub braț, înainte de culcare. În timpul somnului, MAXIM® va acționa asupra glandelor sudoripare, reducând transpirația axilară excesivă. Soluția nu va fi înlăturată de apă prin spălare. Nu este nevoie decât de câțiva stropi de MAXIM® pentru a reduce transpirația. La început, aplicați produsul sub braț în fiecare seară, până când transpirația este redusă sufficient. Atunci când transpirația ajunge la cotele dorite de dvs., veți putea rări utilizarea produsului la doar câteva aplicări pe săptămână, sau doar atunci când e cazul. Puteți folosi deodorantul dvs. obișnuit ân continuare. ATENȚIONARE: MAXIM® poate să decoloreze îmbrăcămintea dacă nu este perfect uscat. Lăsați să treacă 5-10 minute după aplicare înainte de a vă îmbrăca. Aviz Ministerul Sănătății nr. 25635/10.08.2006 Producător: CORAD HEALTHCARE INC. USA

0732 662 874 - Comenzi telefonice
luni - vineri 10.00 - 20.00Detalii produs


Categorie: Produse Cosmetice

Greutate produs: 0.05 kg.