Maxim Plus Hidrogel Antiperspirant

Pret vechi: 155,00 RON Reducere 20%

Pret nou: 124,00 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita si discount 7% pentru comenzi mai mari de 600 RON. Foloseste codul de reducere "ammauri" la plasarea comenzii.

Maxim PLUS - Hidrogel Antiperspirant

Prezentare: tub 60 ml

► Nu conţine aluminiu

► Tratează hiperhidroza*

► Recomandat de medicul dermatolog

Produs revolutionar antitranspiratie, pe baza de particule de apa, fara aluminiu.
Recomandat de medicul dermatolog !

Maxim® Plus​ Hidrogel este unicul produs antitranspiratie din lume cu aceasta formula revolutionara! Este recomandat pentru utilizarea pe maini, fata, picioare, dar si pentru regiunea axilara sau alte zone ale corpului. De asemenea are efect puternic si de lunga durata asupra ridurilor fetei.

Maxim® Plus este un antiperspirant complet revolutionar. Este primul de acest gen din lume. Hidrogelul antiperspirant Maxim® Plus a fost conceput de catre un eminent profesor doctor in farmacie cosmetica din Europa pentru tratamentul hiperhidrozei (transpiratie in exces).

Revolutionar la hidrogelul antiperspirant Maxim® Plus este faptul ca utilizeaza doua tehnologii avansate pe baza de peptide, combinate cu un amplificator de eficacitate care ajuta la penetrarea ingredientelor active proprii peptidelor in glandele sudoripare, acolo unde tratamentele conventionale pe baza de aluminiu esueaza. Aceste peptide din hidrogel solubile in apa, de dimensiuni nanometrice, penetreaza acolo unde moleculele de aluminiu nu reusesc. Aceasta tehnologie avansata impiedica eliberarea transpiratiei la nivelul suprafetei pielii in zonele unde transpiratia in exces este dificil de controlat, nu numai la nivelul axilelor dar mai ales la nivelul mainilor, fetei si picioarelor.

Functioneaza extraordinar si ca agent anti-riduri: Aplicati hidrogelul antiperspirant Maxim® Plus pe zonele afectate de doua ori pe zi cu varful degetelor. Trebuie sa aplicati Maxim® Plus timp de 30 de zile consecutiv pentru a obtine efectul deplin al produsului. Continuati sa aplicati Maxim® Plus pentru tratarea ridurilor cel putin o data pe zi pentru a obtine efecte benefice de durata.

Ingrediente: Apa, Glicerina, CH3™ Pentapeptide (conţine apă, glicerină, pentapeptide-3, caprilil glicol), acetil hexapeptide-3, Monoetileter Dietilenglicol Purificat, Ulei Esenţial de Lămâie, Ulei Esenţial de Arbore de Ceai, PEG 40 sau Monolaurat de Sorbitan, Gliceride Caprilice/Caprice PEG-8, Polidocanol, Sorbat de Potasiu, Disodiu EDTA, Alchil Acrilat Crospolimer, Acid Lactic.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. Evitati ingestia. Numai pentru uz extern. Nu lasati la indemana copiilor. Intrerupeti administrarea daca apare eruptie cutanata.

Maxim® Plus a fost testat la o eminentă clinică dermatologică din Roma, Italia şi s-a demonstrat a avea un efect deosebit în reducerea hiperhidrozei axilare cât şi celei de la nivelul zonelor greu de controlat ale mâinilor, feţei şi picioarelor. Distribuit de: CORAD HEALTHCARE, INC.

 0732 662 874 - Comenzi telefonice
luni - vineri 10.00 - 20.00Detalii produs


Categorie: Produse Cosmetice

Greutate produs: 0.05 kg.