Fabrica Guban Timisoara

 

Daca inca mai cauti pantofii cu un calapod perfect inseamna ca nu ai auzit de incaltamintea marca Guban – pantofii desavarsiti made in Romania.

 

Guban Timisoara

Guban sunt pantofii pretiosi care va bucura sufletul, pantofii cu cel mai comod calapod si cu pielea cea mai fina, care nu stau la intrare, la un loc cu pantofii obisnuiti, ci in cutia lor de carton, grijuliu inveliti in hartie...

pantofi galbeni cu trandafiri Guban model 899 online exclusiv prin Ammauri Shop pantofi Guban model 9010 corai lac online exclusiv prin Ammauri Shop

Ammauri Shop are placerea sa va ofere online in exclusivitate colectia primavara vara 2012 Guban Timisoara in culori si combinatii create de fabrica Guban exclusiv pentru noi.

 

Va invitam la showroom-ul Ammauri din b-dul Decebal nr.13 pentru a putea admira, proba sau cumpara colectia 2012 Guban  precum si pantofii creati in serie limitata doar pentru Ammauri Shop de catre vestita fabrica din Timisoara.

 

Fondata in anul 1937 ca o mica fabrica de crema de ghete, compania s-a dezvoltat continuu dar produsul care a adus cu adevarat prestigiu marcii “Guban” a fost incaltamintea de dama.

Guban Timisoara

Totul a inceput in urma cu peste 50 de ani, mai exact in anul 1959, an in care s-a lansat primul pantof marca “Guban” pe piata. Lucrati manual, de o calitate impecabila, pantofii marca “Guban” au reprezentat ani la rand incaltamintea elitei romanesti.

fabrica Guban din Timisoara

“Liniile clasice ale costumelor feminine Chanel au însemnat moda perfectă pentru acele femei cu responsabilităţi în cadrul Partidului. Ele alegeau desigur încălţămintea Guban Timişoara, inspirată din revistele de modă Neckerman şi Quelle”

Elena Ceausescu purta pantofi Guban Timisoara

In prezent intreaga activitate a companiei Guban s-a concentrat pe productia de incaltaminte dama din piele naturala.

Experienta si profesionalismul acumulate in cei peste 50 de ani de existenta, imbinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta au facut ca in prezent sa poata oferi clientilor o gama variata de modele de incaltaminte din piele naturala, realizate in proportie de 70% manual, cu design adecvat si comoditate de exceptie.

 

pantofi Guban model 9010 doar prin Ammauri Shop