Despre noi

 

Am luat fiinta in 2009 din dragoste pentru pantofi frumosi. Am plecat de la premiza ca si romancele merita pantofi de calitate, senzationali si confortabili in acelasi timp asa ca am pornit la drum cu cel mai bun calapod, piele naturala aleasa la targurile de profil din Milano, modelieri ingeniosi si multa pasiune pentru incaltamintea frumoasa si comoda.

 

In magazinele noastre gasesti incaltaminte de cea mai buna calitate.

SC AMMAURI SHOP SRL creeaza si distribuie sub marca Ammauri o mare varietate de modele de incaltaminte care satisfac cele mai rafinate gusturi. 

 

Apeland la noi, aveti posibilitatea de a alege materialele, accesoriile, tocurile pentru a crea pantoful pe care vi-l doriti. De asemenea, pantofii vor fi personalizati în functie de marimea si particularitatile piciorului dumneavoastra.

 

Va asiguram ca toate materialele folosite (import Italia) sunt de cea mai buna calitate si acordam o atentie deosebita atat design-ului pantofului creat cat si confortului pe care il ofera acesta.

 

Termenele de executie sunt de aproximativ 10 zile lucratoare iar comenzile pentru ocazii speciale pot fi executate in regim de urgenta, daca este necesar.

 

Ne gasiti in Bucuresti pe Str. Branarul nr. 37, sector ,  Bucuresti.

 

 

 

 

 

Colaborari

Antena 1 - Mireasa pentru fiul meu - Mirela Boureanu Vaida

Antena 1 - Mireasa pentru fiul meu - Mirela Boureanu Vaida purtand pantofi Guban 9010 corai

 

OTV - Zori de zi - Raluca Podea

 

Adelina Pestritu

 2. Articole prezentare

https://fashion-biz.ro/vara-se-poarta-incaltaminte-dama-piele-naturala-de-la-ammauri-shop/

https://www.zoom-biz.ro/blog/ammauri-shop-incaltaminte-dama-piele-naturala-comoditate-si-eleganta

https://articole-promo.ro/magazin-online-incaltaminte-dama-ammauri-shop-cumparaturi-la-indemana-oricarei-femei/

http://www.promoafaceri.com/informatii/comunicate/Stil+de+viata/Magazin+online+incaltaminte+dama+Ammauri+Shop+%E2%80%93+cumparaturi+la+indemana+oricarei+femei%21-6505

https://fashion-biz.ro/incaltaminte-dama-piele-naturala-de-la-ammauri-shop/